Navigasyon cihazları hakkında aradığınız herşey.....
Medion E4435 (MD 97720) Flash...
Bugün 18:05
Navigasyon,PNA da KIRMA "...
Bugün 16:56
Navman
18-07-2010 21:07
Becker z099 ekran cok karanlik
18-07-2010 0:01
C220 için Yardım Lütfen
Bugün 21:11
Garmin full türkiye paketi.
05-05-2010 1:09
Çin Malı Navigasyon Acil...
Bugün 18:14
3,5 gps rom problemi
Dün 0:10
Önemli Konular
Pna Yardim " sadece yardima ihtiyac duydugunuz konuyu yazin " Arkadaslar yardim a ihtiyaciniz olursa veya Forum Icinde aramalarda bulamadiklarinizi burada sorun lütfen ! Diger konu anlatimlarinda lütfen cevap niteliginde konuya ...
PNA larda FlashRom kopyalamak ! Backup ! Arkadaslar Pna inizin FlashRom unu backup yapabilirsiniz ! *yapacaginiz hertürlü islemin sorumlulugu size aittir ! Icerisinde Almanca ve Inglizce aciklamasi mevcuttur.
Tomtom 7.910.9185 for PNA with WINCE 5.0 Black: http://www.easy-share.com/1908784375/WCE.5.0.rar Blue: http://www.easy-share.com/1908784378/WCE.5.0bl.rar
Wince_5.0 ile calisan Prg. lar *TT7 PNA v7.45,V7.9x *Smart2 GO *Igo8 PNA *MioMap v3.x
110 tane PNA programi ............ Toplam boyutu 74 mb,cihaza veya hafiza kartina atip istediginizi kullanabilirsiniz... [HIDE-THANKS]http://www.4shared.com/file/232441532/f646edeb/PNA_Programlari.html[/HIDE-THANKS] sifre; cemsforum.com
Navigon Mobile Navigator 7.4.3-SD-Ready Version Arkadaslar bu konu altinda yorum ,yardim yazmayalim, Sadece Cihazinizin Adi ,Modeli Ve Resmi ( Resim sart!! ) yazin !! Nasil Resim bulacagiz peki...
Normal Konular
SeLam xetec 620 cihaz ile telefon eşleştirmesini bilen varmı.telefon cihazı görüyor eşleştir dediğimde şifre soruyor şifre 1 yapıyorum ama cihaza herhangi birşey gelmiyor ve telefon hata veriyor.cihazın handsfree özelliğini kullanamıyorum bu yüzden
Sn arkadaşlar Mustek GP200 PNA Navigasyon cihazımı 2007 sene sonunda satın aldım.Navigasyon Sd kart üzerinden çalışmakta,Navigasyon yazılımı destinatör güncellemesi yok ,güncel olarak PNA cihazıma hangi navigasyon programı yuklenir? Değerli...
Merhaba arkadaşlar uzun uğraş ve araştırmalardan sonra nihayet magellan roadmate 1200-1215 pna mı unlock ettim ve mio map yükledim. Sizlere aşama aşama açıklayayım. UNUTMAYALIM Kİ HER ZAMAN BİR RİSK VARDIR ………………….. Gerekli programlar ...
Eger konuyu yanlis yere actiysam özür dilerim kac gundur ugrasiyorum moralim cok bozuk o yuzden kusuruma bakmayin arkadaslar ustalar bende birtane HANNSpree HG01 marka navi var ustunde igo8 yukluydu 64mb ram 2gb sd arkasalar benim sorunum...
Gps cvmf-tr04 marka gps aleti aldım ... Fabrika ayarlarına dön'e bastım . alet açıldı fakat açılış ekranındaki hiç bir ikon cevap vermiyor ( yani ekran donuk ) ne yapabilirim?
Arkadaşlar şu SIF olayı ile ilgili bilgisi olan var mı? Mesela cihazımızın SIF özelliği olup olmadığını öğrenebilir miyiz? Ya da SIF özelliği var ve de aktif değilse bir şekilde aktif hale getirebilir miyiz? (WAAS/Egnos olayı gibi mesela)
selam arkadaslar , bende su an elimde Navman ICN 510 var unlock yapiyorum gayte guzel calisiyor ama GPS OFF getirdigimde tekrar yeniden ON yaptigimda Unlock calismiyor gps Navman logosunda kaliyor hata veriyor . Program files Yuklenen ne varsa...
Selam Arkadaşlar Elimde 5,0" sırf 4 ve 500 mhz Çin malı win ce 6.0 kurulu bir navigasyon var. Igo 8 yüklü. Buraya kadar sorun yok. Ancak win ce' ye girdiğimde başlat menüsünden control panele tıkladığımda hiç bir işlem yapmıyor. menü açılmıyor....
Arkadaşlar navitech cihazlara ait bilgileri paylaşalım,hiç bir bilgi gizli kalmasın.Teşekkürler
merhabalar. ben sitenin yeni üyesi ve yeni bir navigasyon kullanıcısıyım. piranhanın yeni çıkardığı raptor marka cihazı satın aldım. cihazıma yeni programlar eklemek istiyorum. cihazı pc ye bağladığımda mobilnavigator adlı bir klasör görünüyor. bu...
Arkadaşlar bana almanyadan tevion marka navigasyon geldi cihazın sadece menü bölümü var sd kartı yoktu sd kart aldım ancak buna uygun program ve türkiye haritasını nerden bulabilirim bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.
gps marka bi navigasyonum var es ayarları bozumuştu bayğı bi uğraştım yapamadım fabrika ayarlarına dönderdim şimdi navigasyon açılmıyor(cihaz açılıyor sadece navigasyon özelliği açılmıyor).Cihazda igo yüklü bilgisayara bağladım 2 tane dosya var biri...
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım fakat uzun bir arama sonucu ben istediğim bilgileri malesef bulamadım. Yani görememişte olabilirim. Öncelikle sizden yardımlarınızı bekliyorum. Ben GPS marka 4.3 bir cihaz aldım. Aşağıya aldığım...
Almanca aciklamali " Pna Nasil Unlock Edilir " Desktop freischalten bei PNA
unlock ne demek ne işe yarar cihazımı bilgisayara bağladığımda PND olarak tanıyor. bunun PNA dan ne farkı var?
http://anonym.to?http://www.xdrive-gps.com/gps_ip5.php bu resimdekine benzer mainesi olan arkadaşlara bilen vardır ama ben keşfettiğimi yazayım şimdi en rahat nav seçme ekranında oluyor. önce sol alt köşeye 5 veya daha fazla tıklayın sonra sağ...
merhaba elimde çin malı olduğunu tahmin ettiğim bir cihaz var.Adı GPS navigator. menüden sistem bilgisine girdiğimde karşıma çıkanlar şunlar.. platform:3.0.13 ram total:64m Bytes versiyon : 919280.O200.0000.0000 serial : 5435583048485f30 Bu...
SELAMÜN ALEYKÜM bana yardimci ola bilirmisiniz? elim de GT-NV-08 Navi var ve icin de yalniz DACH haritalari bulunuyor. SD kart yeri mevcut .Harita bulamiyorum . Produkt :GT-NV1.0 winCecore 5.0 31.06.2008 Navigon DACH info veriyor.
Arkadaslar, Kaliteli ve unlock yapmaya gerek duyulmayan, tum .exe uzantili Navileri direk calistiran ve 8 gb SDHC destekli, herturlu film ve muzik dosyasini calistira bilen 4,3" ve 5" ekran cozunurlukleri sunan, al tak calistir mantigiyla calisan...
NEW Iphone Style PNA Menu 480x272 Bu resimdeki yazılımı kullanan 480x272 PNA cihazlar içindir. Ekran görüntüleri ;
SORUN şu şekilde oldu; "SD karta" "MioPocket 3.0 Release 58" i attım ve cihazı çalıştırdım. cihaz açıldı. ayarlar kısmından "Navigsayon" kısmına girdim ve oradaki adreskısmını "SD karta" attığım "MioPocket 3.0 Release 58" içindeki"MioAutoRun.exe"...
navgear gt 43 marka navimin kartini komple silebildim tekrardan cd den yuklemek istedigim de navinin treiber ini de silmisim treiber olmadan yukleme yapamiyorum yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim
arkadaslar bende pro vision CNS 1200 navigation var icinde 256 mb kart var bundada sadece avustruyanin birkismi ve munihin bir kismi var bana bu navigation icin avrupa haritasi bula bilirmisiniz yardimci olursaniz cok sevinirim yardimlariniz...
arkadaşlar tatildeydim o yüzden cevap veremedim. verdiğim linkleri indirin kendi uplaudumdur. igo içindeki haritalar türkiye ve almanya var poı lerde aynı şekilde uplaud ve sd cartda yerkaplıyacağı için sildim artık siz eklersiniz. unutmayın...
xetec dotn 400b cihaz için arkadaşlar yazılım veya haritası lazım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar Çin malı 5" lik GPS cihazımla internete giriyorum. Fakat Win CE deki İnternet Explorer'da gezinti yapamıyorum. Açılış sayfası (msn.com) geliyor ama ekran dokunmatik olmuyor. Kalemle sadece adres çubuğunu işaretleyebiliyorum. Adresi...
selam arkadaslar bı arkadasımdan ıkıncı el cın malı pna aldım 4.3 wince 5.0 igo yuklu cıhazımı acınca kendı menusu gelıyor nav-musıc-movıe-photo ................. cıhazımın araclar bolumunde - navpath- var oaraya sd kartımdakı hangı exe...
Selam arkadaslar sizlerden yardim bekliyorum bir hata yapip blaupunkt lucca 3.5 aldim almaz olaydim,ne yaptimsa ne ettimse bu aleti unlock yapamadim.Pc birturlu tanimadi aleti windows 7 ile denedim olmadi,xp ile denedim olmadi aleti usb disk olarak...
arkadaslar condrad da 88 euroya satiliyor...5 inc lik ekrani var agirvasita icin özel navi programi var... winCE 5 isletim sistemi cok kolay unlock oluyor ben yaptim bile igo8 clistiriyorum hatta unlock yapmaya bile gerek yokmus sonradan...
cartel 4300 e unlock yaptıktan sonra, igoyu yükledik ancak bu sefer ürünün film çalıştırma müzik dinleme, bluetooth özelliklerini çalıştıramadık bu igoyu yükledikden sonra eski menüsüne dönerek,nav tuşuna basarak igoyu çalıştırmanın bir yolu...
Şu an bu forumu 23 kişi görüntülüyor. (1 Kayıtlı üye & 22 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları