Önemli Konular
HTC Smartphone' lar Hakkinda Bilmek istediginiz herseyi buraya yazabilirsiniz....... kargakusu
selamlar, türkiye icin bir speedcam var mi ? Ve nasil yüklenilir ?
Selamlar arkadaslar bendeniz araniza yeni katilmis bulunuyorum. Benim bir sorum olacak yardimci olacak yada yardimci olmaya calisacak arkadaslarima simdiden cok cok tesekkür ederim.. Ben kendime ebaydan navili teyp aldim icerisinde kurulu olarak...
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar benim uzun süredir merak ettiğim bir konu var; benim cihazımda igonun 8.0.0.35389 versiyonu var, anladığım kadarıyla diğer igo versiyonların haritası benim igo versiyonununa olmuyor, aynı haritayı kullanan igo...
rar dosyasini indirdikten sonra rardosyasinin içindekileri bilgisayarinizda yeni actiginiz bir dosyaya cikartin dosya igo8 olarak cikacaktir igo8 dosyasina girip bu dosyanin içerisinde bulunan 2577 dosyasini ilk once bilgisayarinizda ki baska...
Selam bende medion marka bi cihaz var ona igo amigoyu kuruyorum fakat soyle bir durum var igo amigo yu cihazin kendi hafizasina kuruyorum content dosyasini sd kartdan okutmak istiyorum bunun icinde galiba sys.txt ye ayar yapmamiz gerekiyor lutfen...
Arkadaşlar navia nın yeni güncel nb serisine ait haritaları olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
Normal Konular
igo8 8.3.x kullanıyorum gps i geç buluyor. 15-20 dk sürüyor bulması acaba programda bir problem mi var?
Merhaba arkadaşlar budan bir hafta önce yine bir yardım cağrısında bulunmuştum ama malesef kimse yardımıma kulak asmadı kaliba samsun omniam da igo amigo var calışıyorken standbaya geciyor bunun nedeni neir acaba
Arkadaşlar öncelikle bu site için emeği geçen, bizim gibilerle ilgilenenlere teşekkür ediyorum. Sorun şöyle: Cihazımdan Türkiye haritasını seçtiğim zaman adresi yazdıktan sonra resimdeki gibi bi hata veriyor. Programım igo8 8.3.x ve cihazında...
Merhaba arkadaşlar Navking Route 66 cihazıma i go 8 yüklemek istiyorum çalıştırmam için yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar benim çok acil yardıma ihtiyacım war PİRANHA NIN BİLGİSİZ TEKNİK SERVİS ELEMANLARI YÜZÜNDEN 19.90 DOLAR BATI AVRUPANIN 3D PAKETİNİ ALDIK AMA İÇNİDEN TÜRKİYE ÇIKMADI ben adama ısrarla yapılarını satın alim dedim adam diyorki paket...
link : [HIDE-THANKS]http://hotfile.com/dl/52262130/4c2f25f/mapchanger.rar.html[/HIDE-THANKS] pass : [HIDE-THANKS]kaisers[/HIDE-THANKS] Forumda verilmiş olabilir, emin değilim.Öyleyse kusura bakmayın.Ben kendi omniamda yaptım ve harika...
Merhaba arkadaslar igo amigoyu yükledim ama acmam gerektiginde sd karta girip oradan aciyorum monitor acilmilmiyor söyle diyor orjinali sd karta bulunmaktadir ve acmiyor. Ikinci sorun acik iken otuz saniyede bir stanbaya geciyor ayarlarina baktim...
elimde avt nin nv-01 modeli navigasyonu var. Bu aletle birlikte çalışıyor. Alet sanırım PND diye geçiyor.içinde wince çalışıyor. ama hangi sürüm bilmiyorum. winceyi göstermiyor. sadece sd kartı takın diyor. takarsan navigasyon yazılımı...
Arkadaşlar merhaba bende avt-ım-966t arac navigasyon sistemi var igo navigasyon yazılımını çalıştırmayı başardım ama ses alamıyorum yardım ederseniz sevinirim
myguide 3100 go cihaz a igo 8 yükleme konusunda yardımcı olabilirmisiniz. acil... tunaykartalca@hotmail.com
Arkadaşlar merhaba; İnternetten siparişle aldığım "4.8" LCD MSTAR 400MHz Windows CE .NET 5.0 Core Bluetooth + GPS Navigator w/FM Transmitter + Maps SD" markalı navigasyon cihazım İGO 8.0 yüklü olarak geldi; fakat içerisinde Türkiye haritası mevcut...
7.0 gps cihazım var herşey tamam fakat cihaz uyduları arıyor fakat bulamıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
***** PAKET İÇERİĞİ ***** -İGO Primo yazılım -2010.03 (2010 Q1) başarsoft harita -2010.03 (2010 Q1) poi -Türkçe seslendirme çeşitleri (en iyisi "sibel" seslendirmesi) -Türkiye genelinde 1000'e yakın noktaya ait 3 adet speedcam dosyasının...
ekranımda update done çıktı güncelleme sona erdi , şimdi nasıl güncellemem gerekir cihaz pc ye bağlanmıyor ekran değişmiyor reset atıyorum aynı yazı ekranda kalıyor.nav go igo8 vardı
Arkadaşlar uzun zamandır lg eigen 735telefonum için garmin kullanıyodum anca bir arkadaşım igo kullan daha iyi dedi bende baktım ama bi türlü karar veremedim Primo-Amigo ve iGo8 arasındaki farklar nelerdir acaba birisi açıklayabilir mi?
Merhabalar... VENDEKA M350 cihaz aldım. İçerisinde IGO8 yazılımı ve Türkiye haritası ile birlikte geldi. IGO sürümü sanıyorum ki 8.3.2.98300 Benim derdim bu cihaza Fransa haritası yükleyebilmek. Temmuz ayında çıkmış...
selam arkadaslar bende medion p4410 var igo 8 de tmc cok onceleri bir defa calistirmama ragmen bir sorunden oturu yeniden yukledim ve bir daha tmc bulamadi diyor "otomatik aramayi yaptirdim" -ikincisi primoda da TMC bulunamadi butonlari var ama...
Bende blaupunkt navigasyon cihazı var. Cihazda türkiye haritası yoktu yüklemeye çalıştım olmayınca cihazın hafızasını bilgisayara yedekleyip, sildim. şimdi cihazı açınca kartı tak uyarısı veriyor, kartı taktığım halde bu uyarı devam ediyor,...
selam arkadaslar.ben çin malı bı navıgasyon cıhazı aldım cama montajlı.acaba bu cıhazın yasak olma durumu var mı?trafık yakalarsa ceza yermıyım?konu ile detaylı bılgısı olan varsa lutfen beni aydınlatsın.şimdiden tşkler
Amigo ile ilgili 2 problemim var yardımcı olursanız memnun olurum.... Cihazım HTC HD2 1-Gps bağlantısı sürekli kopuyor ve cihaz donup kalıyor.Herseferinde pili çıkartmak zorunda kılıyorum. 2-Radarları görmeme ramen ne yaptımsa sesli ve görünen...
Daha önce açtığım konu forumdaki sorun nedeni ile silindi galiba. Hp ipaq 316 navigasyon cihazına Amigo v8.4.2.109504 ( 480x800) versiyonunu yükledim. Cihazda yüklü diğer igo8 sürümlerinde ses olmasına rağmen Amigo'dan hiç bir sesi alamıyorum....
Ben çok yeni navigasyon kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 ay önce piranha fuga navigasyon cihazı aldım. Fakat yazılımdanmı, haritadanmı yoksa cihazdanmı kaynaklandığını bilemediğim bazı şeyler sormak istiyorum. 1-İzmir'den Antalya'ya rota...
Arkadaşlar content/skin dosyası içinde 2 adet arayüz bulunmasına rağmen, aracımın double dininde dış görünüm seçicisi pasif, bu nedenle hiçbir arayüzü açamıyorum yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım. Haftaya izine ayrılıyorum acil halletmem...
arkadaşlar öncelikle böyle bir sitede bize gösteriğiniz üstün emekler için teşekkür ederim. benim bir problemim var bende necvox 6803 araç multimedya cihazı var ama uygun bir navigasyon programı bulamadım igo8 dün kurdum ama cihazda ekran yarım...
merhaba arkadaşlar ben elimde bulunan Piranha voyager marka cihazımın Igo sunu yükselttim fakat eski poi dosyasını bir türlü yeni programda çalıştıramadım. Eski programın yedeği var. Eski poi dosyasını edit lleyim yeni poi içine yazabileceğim bir...
HTC mini 320x480 icin igo veya primo vs. varmi arkadaslar..?
arkadaşlar merhaba radar ayarlarını konudaki gibi yaptım ama ayarlar kısmına gelince radar diye bir seçenek çıkmıyor neden olabilir?
Merhaba Arkadaşlar, Birkaç gün önce aldığım Navitech navigasyon cihazını, oldukça fazla kişinin kullanması ve önermesi üzerine MM'den aldım.Güncellemelerini yaptım, Toolbox ile yedeğini aldım.Şuan satın alınan güncellemelerde ve haritalarda sorun...
Forumu komple okudum.Ama bir türlü radar uyarısını aktif hale getiremedim. Nedenide şu : Bendeki igo8 makinada uyarılar bölümünde radar uyarısı sekmesi yok. Sadece 3 tane şık var 1.hızlanırken uyar 2.yayamodunda uyar 3.güvenlik modu Yani...
Şu an bu forumu 1 kişi görüntülüyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları