üstad ben yeni katıldım foruma da htc touch diamond, danimarkaca var simdi makinede mobile 6.1 turkceye doner diyosunuz degil mi ?
üstad ben yeni katıldım foruma da htc touch diamond, danimarkaca var simdi makinede mobile 6.1 turkceye doner diyosunuz degil mi ?

evet zaten bu rom senin cihazina uygun degilse yukluyemezsin hata verir o yuzden korkma ha gayret:s2:serdarturgay´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Öğrenmek istediğim bu "rom" kurulduktan sonra mı dil paketi otomatik kuruluyor yoksa römun içeriği mi Türkçe, söylermisiniz.
dil paketi romun icinde.adem44´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Rom yukleme esnasinda sonlara dogru dil secenegini soruyor.Turkceyi secip devam ediniz...
Ugurbey Merhaba bana yardimci olurumusun. benim xda xda diamond almanca. Htc nin son almanca romunu yükledim. Simdi bunu türkce yapmayi denedim. Mikroplu arkadasda oldugu gibi telefonun özellikleri gidiyor. sonra forumdan Htc türkce romunu indirdim onuda yüklemiyor. Yalniz her romu yükleyebiliyorum. Bana yardimci olursaniz sevinirim. ! her türlü hard spl' lei denedim yinede türkce htc original romu yükleyemiyorum. Derdim rom yüklemek degil eger almancaya uyan türkce dil paketi varsa oda yeter. Simdiden tesekkürler
ilk mesajda verdigim turkce romu benim fransizca diamonda sorunsuz yukleyip Turkce'ye cevirmistim.kocaeli41´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Rom orjinal oldugu icin,yanlis hatirlamiyorsam hard spl gerekmiyordu.
Bu romu sorunsuz 3 ay kullandim sonra wm6.5 fransizca rom yukledim.
Turkce yama icin drvet06 arkadasimiz bir yama vermisti,onu denedin mi?
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Ugurbey ilginiz icin tesekkürler ama maalesef olmuyor.UgurBey´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
ey vala usta alah razı olsun
uğur bey romu indirdim.ancak bu konuda daha yeni olduğum için rom yüklemenin nasıl yapıldığını açık bir şekilde foruma koyarsanız çok sevinirim. Ayrıca rom yüklendiğinde bazı sorunlar ortaya çıkıyormuş.Onun için bütün ayrıntılarıyla bir kurulum örneğini yazabilirseniz çok makbule geçer.İyi çalışmalarUgurBey´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş