xda guide icin Turkce rom bulamadim malesef..piyanist1978´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
![]()
Evet benim cihaz xda guide neden herkez bunu söylemiyor bastan hocam peki benim cihaza türkce rom varmı onu nasıl ögrenirim saygılar
xda guide icin Turkce rom bulamadim malesef..piyanist1978´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
![]()
senin cihaz xda da ne isin var Diamond da:-)))
incele bakalim isine yarayacakmi?
<<Himalaya>> Rom Kurulumu
XDA II Cihazımızı Bootloader moduna [serial mod]alıyoruz.Resimde gördügünüz 3 tusada aynı anda basmanız gerekiyor.1-Power 2-Gizli tus Restart 3-Joistik.
Suan serial moda geçmis durumda.USB baglantısı ile cihazımızı bilgisayarımıza baglıyoruz.
HimaUpgradeUt.exe dosyasini çalistiriyoruz.
Kurulumdan önce son adım olarak ROM versiyonlarını görüyoruz.Kurulumu onaylamak için upgrade seçenegini kullaniyoruz.
Kurulum basladı.Bu kurulum süresi bilgisayarınızın hızı ile orantılıdır.Ortalama 20-50 dakika arası sürer.Bu sürede kesinlikle USB baglantısını kesmeyin , bilgisayarı kapatmayan , rizikolu programlarla oynamayın ve cihazla ugrasmayın.
Radio_ ROM dosyası ROM kurulumu bittikten sonra otomatik olarak baslayacaktır.10-20 dakika arası kurulumu sürebilir.
ROM ve Radio ROM kurulumları böylece bitti.
Cihazı USB den ayırın ve simdi format atmamız gerekiyor.Format WM5.0 da WM2003 gibi degildir.
Cıhazı bilgisayardan ayırdıktan sonra Kalemle cihazı resetliyoruz.
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Reset tusuna bastıktan hemen sonra , daha ekranışıgı yanmadan ses kayıt ve kamera tuslarına birlikte basıyoruz.
Son adım olarak , ekrana su yazılar çıkacaktır;
Enable KITL -> NO
Clean Registry Hive -> NO [YES yapalim]
Format Storage -> NO [YES yapalim]
YES-NO seçeneklerini telefonun yanında ki kamera ve ses kayıt tuslarıyla yapıyoruz.Bu seçenekleri de ayarladıktan sonra telefonun joistik tuslarının ortasında bulunan tusa basalım ve bekleyelim.Artık bir Türkçe WM5/WM6/WM6.1 cihaza sahipsiniz.İstediğiniz kadar format atabilirsiniz.Herzaman Türkçe olacaktır.
simdi isdedigin romu yuklersin...
mesela:
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
sorumluluk kabul etmem ona gore:-)
tesekkürler emegine saglik
Emeğine sağlık hocam saol
bende bir htc qtek 9090 var malesef rom problemli
dikkatimi cekti semih arkadasimizin verdigi reimler
bende de boyle bir resim var usb takinca usteki serials yazisi usb oluyor
bundan bir adim ileri goturemedim
power camera reset tusuna birlikte bastim yarari olmadi
bir fikri polna varsa sevinirim
TURK, OGUN, CALIS, GUVEN KORKAKLARA LIBOSLARA INAD
NE MUTLU TURKUM DIYENE
Teshekkurler
Teshekkur ederım
eline sağlık:...
teshekkur ederim.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş