slm arkadaslar bende invion 3,5 inch gps navigasyon var,nasil tomtom ve igo kuracam yardimci olursaniz sevinirim
Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, söylemek istediğim konuyu açan arkadaş bir daha konu açmasın, arkasından 100 kişi ne demek istediğini anlatıyor, böyle olmaz kusura bakmayın. Açık seçik net bir dille anlatacaksın.![]()
slm arkadaslar bende invion 3,5 inch gps navigasyon var,nasil tomtom ve igo kuracam yardimci olursaniz sevinirim
merhaba arkadas ayni sorun bendede oldu ne yapacagiz cannot find igo8 or one of its componenets.make sure the path and filename are correct and that all the required libraires are available dior
birileri yardimci olsun benim ekranda auto mapa var tomtom yok sadece
acil yardiimmmmmm
usm dediklerinizi aynen yaptim tomtom wince diyor yada folder ismi yanlis diyor,yardimci olursaniz sevinirim
mustec gp 200 var bende residentflash in icine girince (system/default) diye dosyalar var ve icileri bos ne yapmam lazım tesekkurler.
slm medıon gopal97290 cıhaza denedım aynı anlattıgınız gıbı olmadı bır ılgelensenız sorun nerde acaba
sadece unlock ta yapamıyorum perıodıcshowtask bar cıkıyor acılırken sılınıyor pna unlock yaparken
ıyı calısmalar
oldman06
Formun 1. sayfasinda eklediginiz rapidshare linkleri ölmüs. Lutfen yeniler misiniz?
ilk mesajdaki linkler yenilenmistir.
UgurBey bu 1. sayfadaki programlar hangi ekran icin (4.3" icin mi yoksa 3.5" mi). Yazinin ust tarafinda 3.5" icin diyor alttada aciklamalar 4.3 icin yapilmis yaziyor.
Eger 3.5" icinse bu programlari kullanarak degisiklik yapmadan 4.3" olan Navking M550 cihazini unlock yapabilir miyim?
Simdiden tesekkur ediyorum.
UgurBey bu 1. sayfadaki programlar hangi ekran icin (4.3" icin mi yoksa 3.5" mi). Yazinin ust tarafinda 3.5" icin diyor alttada aciklamalar 4.3 icin yapilmis yaziyor.
Eger 3.5" icinse bu programlari kullanarak degisiklik yapmadan 4.3" olan Navking M550 cihazini unlock yapabilir miyim?
Simdiden tesekkur ediyorum.
UgurBey´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş