aleykum selam,hosgeldiniz...
cihazi yeni aldiysaniz harita zaten yukludur.
baska bir harita mi yuklemek istiyorsunuz?
Tum arkadaslara selam ben bu islerden pek anlamiyorum ama bilgisayar programlarini iyi derecede kullanabilirim gelgelelim problemime ; garmin 255 nuvi satin aldim fakat harita nasil yuklenir sifirdan tabiki , zira konulara goz attim ve anlayamadim bu konuda yardima ihtiyacim var , yeni baslayanlar icin konu nerededir ya da bana yardimci olabilecek bir arkadas varmidir ilginize simdiden tskkrler
aleykum selam,hosgeldiniz...
cihazi yeni aldiysaniz harita zaten yukludur.
baska bir harita mi yuklemek istiyorsunuz?
Sayin arkadasim Turkiye haritasi icinde yok cihazin sd girisi var acaba turkiye yuklenebilirmi ilgi icin tskkrler
bu kadar basit olabilecegini tahmin etmiyordum cok saol ugurbey
bu haritayı yükledim çok kolay oldu ama üç beş gün sonra deneyebildim ancak navigasyon kafayı yedi ,haritayı silip fabrika ayarlarına dönmeme rağmen ,navigasyon yan yoldan yavaş yavaş gidiyor bu konuda da bana yardımınız dokunabilirmi acaba?
slm kolsy gele bendee garmın nuvı205 orıjınal var bende denedım unlockları komple sıldım baska sıstem yanı nuvı660 system yeddek vardı onu yukledım harıta unl yaptım calısmadıkendı sıstemını attım yedek almıstım ondada ıstanbul detaysız olarak cıkıyor sormak ıstedıgım unlocksız harıta yazmıssın ama nasıl oluyor drekt mı calısıyorlınk vermıssın bır kackez denedım ama lınk rapıde sorun var herhalde error verıyor bır kontrol et ustad tesekkurler
oldman06team
----------
slm rapıde altıgım hata burada This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time
oldman06
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş