merhba
haritayı yükledim programda gördü ama aradıgım adresleri buulamıyom.igo my way plus 2006kullanıyorum.başarısoftun haritası yokmu..saygılar
iGO2006 & Mio3 Türkiye TA_2009.02.1_090427 MAP
TurkeyTA_2009.02.1_090427.fbl
25 MB
Downloadlinks:
Gizli içeriği görmek için lütfen teşekkür butonuna () tıklayınız... Gizli içerik sadece teşekkür butonu ile açilir.Gereksiz mesaj yazmayın silinecektir...
![]()
![]()
![]()
Yardim taleplerinizi lütfen ilgili baslik altina yazin..Özel Mesajlara degil....
merhba
haritayı yükledim programda gördü ama aradıgım adresleri buulamıyom.igo my way plus 2006kullanıyorum.başarısoftun haritası yokmu..saygılar
silversurfer´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
buyur googleden arattir birincisine tikla aradigin hangisi ise indir
Gizli içeriği görmek için lütfen teşekkür butonuna () tıklayınız... Gizli içerik sadece teşekkür butonu ile açilir.Gereksiz mesaj yazmayın silinecektir...
Konu mihtad55 tarafından (23-04-2010 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
üstad
bu igo 8 haritası degilmi.ben igo 2006 haritasından bahsediyorum.
silversurfer arkadasim su an burdaki linktekilere baksilversurfer´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Konu mihtad55 tarafından (25-08-2010 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.
üstad aradıgım buda linkler kırık..teleatlasın haritasında adrresleri bulamıyorum benim kullandıgım igo 2006 my way plus desteklemiyormu acaba
Neden igo8 yukleyip en guncel haritalari kullanmiyorsunuz?silversurfer´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
![]()
üstad igo 8 yüklü rote66 da yüklüde malum igo 2006 eski göz agrımız.igo 2006 poi bulmak daha kolay igo 8 biraz daha karışık 2006 yı daha kullanışlı buluyorum.yani duruma göre.birde igo 8 hata olayı fazla çogu zaman beni yanlış götürdügü olmuştur.ama 2006 öyle bir sorun yk.üsteki linkleri denedim ama kırıktıtı.rapidden buldum 2008.10 igo 2006 nın son sürümü galiba.
valla bendeki eski bir ipaqta igo8 birkac dakika calistiktan sonra memry yetmiyor ve atiyor.
2006yi simdi denedim sorunsuz ama. guncel harita lazim. bir de turkce ses paketi eger varsa kimsede...
tşk
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş