Maxsea v 12.1.1.6
Download+Maps
Gizli içeriği görmek için lütfen teşekkür butonuna () tıklayınız... Gizli içerik sadece teşekkür butonu ile açilir.Gereksiz mesaj yazmayın silinecektir...
Navigasyon programi MaxSea10.3.2.1 (rev13Jun09)
![]()
Navigasyon programını MaxSea10.3.2.1 (rev13Jun09) bilgisayar bir dizüstü bilgisayar ya da olmak yüklü + tüm deniz grafikleri dünyası ve çok kullanıcı navigasyon uygulaması. A olan 10.3.2.1 Maxsea Platform: Windows 9x/ME/2000. Emin olun GPS fare bilgisayar ya da laptop var bağladı için ve sen-ebilmek sinek genelinde salamura. radar kaplaması ölçer, ek modülleri gibi AIS, gelgit çizelgeleri, derinlik Program vardır vs, tüm katılmak. Waypoint ve rota planlama, yakıt planlama içinde Hollandalı. Charts (versiyon 2009) dünyanın CM93 vektör gerektiğini de sözlerine ekledi. tuzlu su Maps, bu nedenle New Waterway, Dordrecht Kil, Şehir Deep, Gravelines, Oosterschelde, Westerschelde, Wadden Denizi ve dünyanın geri kalanına. Gelişmiş Kurulum Kılavuzu download ekran görüntüleri ile açıkça hala açıklanmış kullanılabilir artı bir "kılavuz" ( İngilizce anlatim). tesekkurler rolmops1.
Gizli içeriği görmek için lütfen teşekkür butonuna () tıklayınız... Gizli içerik sadece teşekkür butonu ile açilir.Gereksiz mesaj yazmayın silinecektir...
PW=cemsforum/Albay
Maxsea v 12.1.1.6
Download+Maps
gps e yuklenırmı bu harıta
sayko
Merhaba arkadasim nasilsin? ben yukarda verdiklerimi kendi pc de denedim ve burada paylastim.Mesela pc veya laptop a yuklenir ve gps alicisiylada rahatca kullanilir.Birinci mesajda verdigimin icinde butun aciklamalar var.gps e derken pda/pna anlaminda soruyorsan onu bilemeyecegim.insallah soruna cevap olmustur.saygilar.sea_demon´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Rapid olarak verseniz ne iyi olurdu.Allah ne muradınız varsa versin derdik.Saygılarımla.
Slm ExceLLencE1,1.mesajdaki verdigim linkte 4 alternatif var ve biride rapid.yani rapidden indirebilirsiniz. Allah ne muradınız varsa versin deyip dememek size kalmis artikExceLLencE1´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
![]()
Programı kurdum... Açılmadı ..Key istiyor...
Haritalardanda part 1 link i kırık...
slm ,kardes 1.sorunda key istiyor yazdin 2.sorunda 1.link kirik yazdin.yani indirip kurmadan nasil key istedi?ben simdi denedim link kirikmi diye bir problem yoktu.orhanertul´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Haritaları indirmeden ilk bölümde verdiğiniz programı kurdum key istedi...Haritalarıda yüklediğim zaman istemezmi..teşekkürler..Link şuan çalışıyor...
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş