ne güncellemesi bu ? harita güncellemesimi? Sizin cihaz sanki usb bağlantısı varöış gibi hareketmi ediyor? anlayamadım görüntüden
Cihaza güncelleme yaptım galiba yanlış birşeyler oldu
ekran sürekli videoda görüldüğü gibi sürekli. Lütfen yardım.
ne güncellemesi bu ? harita güncellemesimi? Sizin cihaz sanki usb bağlantısı varöış gibi hareketmi ediyor? anlayamadım görüntüden
evet sürekli usb ye bağlanıyormuş gibi bir animasyon var ekranda. cihaz resetlenmişdi. orijinal cd sinden yeniden yükleyeyim dedim. Ondan sonra böyle oldu.
USB kabloyu sök tak bir daha belki usb giriş kısmında devresel bir şey olmuştur, cihaz usb kablo takılı zannediyordur belki, mio bilmiyorum hiç ama bir fikir..belki güncellemeden sonra bööle yapması gerekiyordur...cihazı gerçekte bir daha bağla Pc ye bide ööle dene...Panik yapma bence....düzeltirler burdan![]()
dünden beri yapmadığım işlem kalmadı. tak çıkar tak çıkar en az yüz kere yapmışımdır. Bilgisayar cihazı depolama aygıtı olarak görüyor. Acaba virüs falanmı bulaştı diye hem sd karta hemde cihaza format attımFarklı pclerde de aynı şekilde depolama aygıtı olarak görüyor.
arkadasim hart reset yapman lazim veya usb den bakup geri yukle
ana hafizadaki startup bolumu silinmis alet ne yapacagini bilmiyor
kaparma dugmesine uzun bas duzelmezse dedigim gibi eski backup unu usb den tekrar yukle.
TURK, OGUN, CALIS, GUVEN KORKAKLARA LIBOSLARA INAD
NE MUTLU TURKUM DIYENE
backup olsada yüklesem keşke
hem backup olsada işe yaramaz bence çünkü pc cihazı görmüyor (depolama aygıtı olarak görüyor)
Konu cabbars tarafından (20-05-2010 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
bendede ayni sorun var nasil cozucem bilen varmi
bendede ayni sorun var, ama bu guncellemeyi albim yapti miomap 3 ten miomap 2008 e donustu. haritalar teleatlas fakat sikinti arac sarjina takinca su videoda gostermis oldunuz moda geciyor ve gps kapaniyor, simdi geri yuklemek istiyorum firma olmaz diyor !!!
arkadaşım orijinal cdsinde miomap var onları cihaza yükle pc cihazı görüyor senin dediğine göre miomap/miomap dosyasınin içine seninki benimkinden daha iyi durumda benimki durmak bilmiyor sürekli reset atıyor pcye bağladıgımda aynı reset devam ediyor pc de birşey görmuyor
cemsforum'a destek olmak için lütfen reklamları tıklayalım
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş