rom dosyası yükleyeceksin.
Merhaba arkadaşlar acil bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, ben gps cihazımda windows ce aktifleştirdim, geri kapatım derken regedit yanlış bilgi olarak açılışa pvshell.exe yazdım, cihaz acılış menusunde takılı kalıyor yardımlarınızı beklıyorumyazılım dosyasının linkini verirseniz çok sevinirim
cihazımın özellikleri ve resmi aşşağıda mevcut
Not: bluetooth mevcut değil
son çalışmamda bulduğum yazılım dosyalarını kök klasörüne attım, fakat hiç tepki vermedi, Yformat.fmt adında bir txt oluşturup içine attım bir ekran çıkıyor, format ok falan diyor, birde yazılımın içindeki resim ile benim açılışta gelen resim aynı, doğru yazılım olması lazım fakat hala yüklemeyi gerçekleştirmedim, resmini çektim ilgilenen arkadaşlar için tekrar teşekkürler
Not: txt dosyası yardımı ile format attıktan sonra, cihaz kapanmıyor kapanma tusuna bastığımda hiç tepki vermiyor, reset attım düzelmedi
Hafıza kartını çıkartıp reset attığımda böyle bir uyarı veriyor mavi ekranda
İŞLEMCİ SiRF Atlas4 400MHz CPU
HAFIZA BOYUTU 128MBytes
SDRAM 64MB
EKRAN 4.3 inch TFT480x272
USB USB Client 2.0, MINI USB 5PIN socket
SD SD / MMC socket, MAX SD card up to 4GB
FM FM transmitter
GPS Cold boot time: <35 seconds
Cool boot time: <2 seconds (in the open air)
Warm boot time: <32 seconds
PİL Built –in 1200mAh
ŞARJ SOKETİ 12V DC socket
EV ŞARJ VOLTAJI 100/220V,12V/1.5A
ARAÇ ŞARJI 12V/1.5A
ÇALIŞMA SICAKLIĞI Operation temperature: -10 °C to 60 °C
Saving temperature:0 °C to 60 °C
EBATLAR 12.8cmx 9cmx2.5cm
İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows CE 5.0
NAVİGASYON YAZILIMI DEPOLANMA YERİ SD card
DESTEKLEDİĞİ GÖRÜNTÜ FOMATLARI WMV, AVI, ASF
DESTEKLEDİĞİ SES FORMATLARI WMA, MP3, WAV
DESTEKLEDİĞİ FOTOĞRAF FORMATLARI JPG, GIF, BMP ,PNG format
E-book Support TXT format
MENÜ DİLİ English, French, German, Italian, Spanish, Czech, Mungarian, Polish, Romanian, Greek, Dutch,TÜRKÇE
rom dosyası yükleyeceksin.
cemsforum'a destek olmak için lütfen reklamları tıklayalım
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
MD5: 17B3DBD46E1E11B711B0452C7F313619
bu linke senin cihazın rom dosyasını koydum .ama ben denemedim.sorumluluk sana ait.bence olur.sağlam yerden indirdim.
Boş bir hafıza kartını fat olarak formatladıktan sonra verilen rom dosyasını rardan çıkarıp karta atacaksın cihazın kapalıyken takıp daha sonra cihazı açacaksın sistem yüklendikten sonra cihazın eski haline geçecektir.
cemsforum'a destek olmak için lütfen reklamları tıklayalım
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş