GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040
Download:
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
kargakusu
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.30
Notes:
This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60(ie. Nokia E6x, Nokia N7x) 3rd Edition OS .
You must have a previous version of the XT software installed on your SD card to have all of the help files, voice files and basemap files. These are not included with this update.
During installation, you will be prompted to turn on your Garmin GPS. Please Note: You will not gain access to Garmin Online features and/or the navigation will be unavailable without connecting your Garmin GPS.
A minimum card size of 256 MB is recommended for Garmin Mobile XT software with maps.
Please save all appropriate data before beginning the update.
--------------------------------------------------------------------------------
Change History
Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:
Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).
Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).
Improve map drawing performance.
Download:
Upgrade files:
Standalone:
ihtiyaciniz olan maplari Garmin Konu basligi altinda Maplar basligindan temin edebilirsiniz
![]()
![]()
Yardim taleplerinizi lütfen ilgili baslik altina yazin..Özel Mesajlara degil....
GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040
Download:
kargakusu
![]()
![]()
Yardim taleplerinizi lütfen ilgili baslik altina yazin..Özel Mesajlara degil....
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition Ver. 5.00.50
Tauch Ekranli Cep Telefonlari Icin Uygundur.......
Gerekli program,ses vs icin bunlari indir.
1-Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition Ver. 5.00.50 as of Apr 15, 2009 [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
2-Garmin Mobile XT Free Basemap Ver. 4.xx.xx as of Apr 19, 2007 [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
3-Garmin Mobile XT Support Files Ver. 4.xx.xx as of Jul 11, 2007 [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
kargakusu
![]()
![]()
Bu üc dosyayi indirdikten sonra
Rardan cikariyoruz,
icerisinde Garmin Card klasör iceriklerini (her 3 ü icinde)
Cihazinizin SD kartina kopyaliyorsunuz
daha sonra
Ciihazinizdan GarminXT.sis dosyasina ulasip üzerine tikliyorsunuz...
kurulum baslamasi gerekiyor geriye kalanini onay vererek veya isaretliyerek yapiyorsunuz....
Bu islemden sonra da ´map acktiflestirme islemine gecebilirsiniz....
kargakusu
![]()
![]()
GARMIN UNLOCK FILMI
Rar Kodu: [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Bu da online izlemek isteyenler icin...
IMPORTANT NOTICE: You may use this software for evaluation purposes only. If you like it, it is strongly suggested you buy it
to support the developers. By any means you may not use this software to make money or use it for commercial purpose.
kargakusu
![]()
![]()
bde bn ypabilsem..
cemsforum'a destek olmak için lütfen reklamları tıklayalım
Rappy böyle gelip gidersen yapamayizki amarapyy´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
yapalim ama her yazdigimda ortadan kayboluyorsun
önce en son verilen 3 dosyayi indirerek basla daha sonra senin pc ne baglanip yaparim ben sorun degil...
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition Ver. 5.00.50
Tauch Ekranli Cep Telefonlari Icin Uygundur.......
Gerekli program,ses vs icin bunlari indir.
1-Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition Ver. 5.00.50 as of Apr 15, 2009 [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
2-Garmin Mobile XT Free Basemap Ver. 4.xx.xx as of Apr 19, 2007 [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
3-Garmin Mobile XT Support Files Ver. 4.xx.xx as of Jul 11, 2007 [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Download yazan yere tiklayarak indirmeye basla sen bakalim
kargakusu
![]()
![]()
üç programı indirdim rarları açtım ve açılan üç klasörü olduğu gibi sd ye yükledim GarminXT.sis dosyasını çalıştırdım ve sanırım kurdum ama ayar vs yazısı çıkmadı ben nerede yanlış yaptım, paylaşım için teşekkürler....
Merhaba arkadaslar bende yeni 5800 aldım navigasyon yuklemek istiyorum
KUSU yardım edersen sevinirim 3 programi indirdim..
yada programı kurmasını bilen bir arkadas varsa iletisime gecerse sevinirim...
nokıa telefonuma garmın navıgasyıon yuklemek ıstıyorum adım adım neler yapmam gerekır ılgınıze tesekkurler
Konuyu 2 kişi okuyor. (0 üye ve 2 misafir)
Paylaş