Teşekkürler saygılarımla
Ilk mesaja c510 linki yenilenmistir
igo8 icinde hazir halde sadece haritalarini yukleyip kullanabilirsiniz
Rardan cikan dosyanin icindekileri Hafiza kartinin onyuzune yapistirip cihazi resetleyin
yeni menu ile kullanmaya baslayin
Teşekkürler saygılarımla
ilk once simdiden Yardim larinis icin tessekur etmek istiyorum
bnm arkadasim cek cumhuriyetinden mio c520 navigasyon almis dogal olarak sadece avrupa haritalari var ve biz arabayla Turkiyey gitmek istiyorsu Turkiye haritasi yuklemek icin cihazi unlock yapmamis lazim anladigim kadariyala
ilk mesajda hazir olan dediginiz dosyalari indirdim kartin on yuznue kopyalanmasi gerekn dosyalar
normal olarak Turkce dili de yoktu bir mesajada Turkce dili de eklenmisti onlarida indirdim ve islemeler bitince Tr dil dosyasinida nereye eklemem gerekli onun icinde yardimlariniza ihtiyacim var
fakat yuklemeden once bna slrasiyla ilk neyi yapmam lazim onu soyliyebilrimsiniz
ilk olarak sd karti pc takicam dosyalari direk on yuzne kopyaliyacam sora karti cihaza takicam acilamsini beklicem burayakadar umarim dogru anlamismdir
peki dielim ki dogru analdim ve unlock yaabildim ve acildi cihaz, yeni harita nerden indircem ve nasil yuklicem..bide cihazda var olan haritalar silincekmi bu islemi yparsam...cunku tum avrupa haritalari var icinde arkadas da geri donunce sorun yasamasini istemiyorum veya haritalar silinsede yenilerini nerden indirbilcem
veya harita indirecegim adres ve indirdigim haritalari hangi klasore kopyalayacagimi yazazrsaniz cok sevaba girceksiniz
simdiden cok tessekur ederimm
birde bazi mesajlarda video mp3 oynatam ofice hesap makinesi uygulamaslari ekelniyormus yaziyor bu yuklemeyi yapinca icinde olacakmi yoksa onuda mi soradan yuklices
miopackeet yazioyr du galiba
Konu Teshki tarafından (17-07-2010 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: ?
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
yukaridaki sayfadan ilk mesajdaki lini indirip kullanabilirsin
yeni harita sesleride igo8 bolumunden eklersin programin icine
jilet03´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
indirdim de fakat memeory cardi cikartip mi yuklemeyi yapim yoksa memeory cardi navigasyoon aleti icinde brakip ogle kabloyla mi pc baglim ... bide alet acik mi kapali mi olamali
herkese merhaba
yeni uyeyim nereye yazacagimi bilmedigimden buraya yaziyorum,cihaz c220 uzerinde miomap 3 yuklu iken ,tabi turkiye haritalari 2007 oldugundan yeni harita yuklemek icin firma arandi, eski harita saglayacisi ile anlasma olmadigindan yeni miomap 2008 yazilimi yuklenlir eski yazilima geri dounsu yok denildi, eski yazilim yeniye gore cok daha iyi olmasina ragmen fakat guncelleme olmadigindan yeniyi evet dedik, hersey iyide arac sarji original olmadigindan sarja taktigimizda sistem biligsayar baglanti moduna gecip gps i kapatiyor halbuki eski yazilimda miomap 3.3 te gayet normal calisiyordu, orijinal dvd imde yok olsada yuklemesini bilmiyorum,firmada yapmiyor,ben eskiye donmeye gayret ediyorum , bunun cozumu varmidir yoksa bu sekilde idare mi edecegiz ??? herkese saygilar.
slm jılet usta mıo c200 cıhaz var elımde gercı sua ana kadar mıo cıhazlarda hıc basarılı olamadım
mıo transfer yabancı bır exe ındırdım oda ıspanyolca herhalde anlamadım makıneye reset attım sımdı ıhaz acılmıyor gırıyor ordanda 2 buton var ılerlleme tusları var makıne pc yede zor baglanıyor ancakmıo transferle zorda olsa baglanıyor
ama ordada ıslem yapamıyorum yardımlerınız olursa cok makbule gecer bu arada calısmalar cok guzel
oldman06team turkısh powergsm
slm ugur bey ustadım mıo konusunda baygı bır ugras verdım ama sonuc bos nasıl yardımınız olur
buradan sızlerıde yormak ıstemem ama bu mıo c200 var elımde jılet3 ustayada yazdım sonucu makıne yarın sabah yola cıkacak bense mmalesef 3.0 yenık durmdayım saygılar sunarım
ellerınız dert görmesın
oldman06team
mio cihazlari hakkinda benim pek bilgim yok malesef.(mio 268 haric)oldman06´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
jilet03 arkadasimiz tatilde,sorunu gorunce umarim cevabi yazar.![]()
tesekkurler ederım ustadım cok guzel paylasımlar var bu sıtede msn adresınız alabılırmıyım bırkac husus görüsmek ısterım
bır sakıncası yoksa suan turkıyedesınız herhalde
cok tesekkurler oldman06team
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş