tsk
IGO 8.3. xxx - Zenec ZE-NC510 / ZE-NC520
IGO 8.3.2.80621 ready for SDCard
[Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Gizli içeriği görmek için lütfen teşekkür butonuna () tıklayınız... Gizli içerik sadece teşekkür butonu ile açilir.Gereksiz mesaj yazmayın silinecektir...
Gizli içeriği görmek için lütfen teşekkür butonuna () tıklayınız... Gizli içerik sadece teşekkür butonu ile açilir.Gereksiz mesaj yazmayın silinecektir...
iGO 8.3.2.79297 ready for SDcard mit TTS
Konu xmaell tarafından (24-05-2009 Saat 0:15 ) değiştirilmiştir.
tsk
arkadaşlar bende zenec ze 2000 navigasyon var. ama arada bir kendiliğinden elektriği kesiyor.. bunun servisi varmı türkiyede varsa nerde...
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler bu programda Türkiye yok sanırım nasıl ekleyebileceğim konusunda yardımcı olursan sevinirim.
Türkiye haritasini asagidaki sayfadan indirebilirsiniz.........
Tikla:
kargakusu
![]()
![]()
Yardim taleplerinizi lütfen ilgili baslik altina yazin..Özel Mesajlara degil....
tsk
merhaba elimde cinmalı arac navigasyonu var birtürlü calıştıramadın igo8 yüklüyorum olmuyor
cihazın modeli Ürün Model: GK-PC328
nasil yapiyorsun da olmuyor?hızır´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
orjinal navigasyon programi nasil yuklenmis?
orjinalinde yazılımsız geldi...yazılıma ihtiyaç duymaktayız yardımcı olurmusnuz lütfen.
mail adresim [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
orjinal yazilimin ne oldugu ve nasil yuklendigini bilmeden birsey yapamayiz malesef.Onun icin size sadece o cihazdan elinde olan arkadaslar yardim edebilir.hızır´isimli üyeden Alıntı [Linkleri Görmek İçin Ücretsiz Üye Olun]
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş